Hållbarhet

Vår vision är att driva ett hållbart företag på flera olika plan.
Att driva vårt företag där varje smakupplevelse är en handling av hållbarhet och kärlek. Från kaffe till bakverk, från mejeriprodukter till bär och frukt – varje ingrediens är noga utvald för att inte bara smaka fantastiskt utan också stödja en hållbar framtid.

– Kaffe & Te med karaktär
Vårt kaffe kommer från en lokal leverantörer som delar vår passion för kvalitet och hållbarhet. Teet kommer från en leverantör som har koll på vart teet kommer ifrån och människorna bakom odlingarna. Varje kopp är en resa genom smaknyanser och en investering i rättvisa och etiska odlingar.

– Lokalproducerat
Glassen som vi serverar under sommaren kommer från lokala företag som inte använder några tillsatser. 
Vi har valt att enbart servera dryck som är lokalproducerad eller ekologisk och producerad i Sverige. 

– Svenska smaker 
Vi har valt enbart svenska mejeriprodukter, lokalproducerad mjölk,  ekologiskt mjöl från Sverige och svenska ägg. 

Odla, skörda, skapa:
Från jord till bord vi odlar och skördar våra egna bär och mycket av den frukt vi använder. Det resulterar i egenproducerad saft, marmelad, chutney och inläggningar. Varje burk är en smakrik av vår omsorg om smaker och naturen.

Varje smak är en handling av stolthet
För oss är hållbarhet en självklarhet, inte bara som en del av vår verksamhet utan som en del av vårt hjärta. Vi strävar efter att skapa en plats där varje gäst känner stolthet över att vara en del av något gott – för både smaklökarna och planeten.


Följ oss på sociala medier för att vara en del av vår resa mot en smakrik och  mer hållbar framtid.
Tack för att du väljer att vara en del av vår vision!